Opbrengst stijgt tot boven 150.000 euro

26 maart 2015

De actie Setting Sail heeft inmiddels meer dan 150.000 euro opgebracht. Het geld dat met de actie van Luc Overtoom wordt ingezameld voor onderzoek naar kankertherapie├źn op maat is bijeengebracht door sponsors, donateurs en door de opstappers die een etappe mee hebben gevaren.
Deze website meldde tot heden alleen de donaties die online of via de bank zijn binnengekomen. Daar is nu de bedrage van sponsor Delta Lloyd aan toegevoegd en alle geld dat de opstappers aan het goede doel geven.
In het overzicht per etappe op deze website is te zien hoeveel zeemijlen elke etappe lang is, en hoeveel van die mijlen zijn 'gekocht' door sponsors, donateurs en opstappers. Tot heden zijn per etappe tussen de 22 en 43% van de gevaren mijlen gekocht; alleen op de laatste lange etappe naar Tahiti bleef de teller duidelijk lager steken.
Nieuwe kansen op de die op 7 april van start gaat: donateurs worden van harte uitgenodigd om de Cardo op weg te helpen van Tahiti naar Darwin. 

Route

Map Setting Sail

Nog
dagen tot Luc terug komt!

Days
Hours
Minutes
Seconds

Nieuws

28 juni 2016

25 juni Luc aangekomen in de haven van Amsterdam

" De tocht is volbracht"

07 april 2016

De Cardo vaart uit naar New York

Vandaag, 7 april, is de Cardo uitgevaren van Sint Maarten naar New York. Binnen drie weken verwacht schipper Luc Overtoom daar aan te meren.

26 februari 2016

Aankomst in St Maarten aan einde 10e etappe

De Cardo is op vrijdag 26 februari binnengelopen in de haven van Margot, de hoofdstad van het Franse deel van Sint Maarten.
 
Make your donation
Make your donation
 
Join us in your holiday
Join us in your holliday
 
Check our sponsors
Sponsors
 
Follow us and keep in touch
Follow us and keep in touch
  • Sponsors