Setting Sail present op Sail Amsterdam

21 augustus 2015

Terwijl de Cardo ter hoogte van Java vaart aan het begin van de 9e etappe, is een zusterschip in de CCA-kleuren aanwezig op Sail Amsterdam. Het ligt aan de steiger voor restaurant Loetje aan het IJ waar initiatiefnemer Cees Huijing geld inzamelt voor de actie.
Een Beneteau-zeiljacht dat sterk lijkt op het schip waarmee Luc Overtoom de wereld rond zeilt is afgelopen week voorzien van dezelfde rood-blauw geblokte folie als de Cardo, zoals te zien is op de foto. Ook een tender en een Boston Whaler zijn versierd in die kleuren met het opschrift Cancer Center Amsterdam. 
Reclameman Cees Huijing, lid van het Comité van Aanbeveling van Setting Sail, heeft de actie bedacht en opgetuigd. Hij is tijdens het Sail-evenement op de steiger in Amsterdam-Noord aanwezig om met de pet rond te gaan voor de actie.
Restaurant Loetje aan het IJ - sponsor van Setting Sail - was het vertrekpunt van de wereldreis van Luc, ruim een jaar geleden, en hier zal hij volgens plan in juli 2016 weer terugkeren.

Route

Map Setting Sail

Nog
dagen tot Luc terug komt!

Days
Hours
Minutes
Seconds

Nieuws

28 juni 2016

25 juni Luc aangekomen in de haven van Amsterdam

" De tocht is volbracht"

07 april 2016

De Cardo vaart uit naar New York

Vandaag, 7 april, is de Cardo uitgevaren van Sint Maarten naar New York. Binnen drie weken verwacht schipper Luc Overtoom daar aan te meren.

26 februari 2016

Aankomst in St Maarten aan einde 10e etappe

De Cardo is op vrijdag 26 februari binnengelopen in de haven van Margot, de hoofdstad van het Franse deel van Sint Maarten.
 
Make your donation
Make your donation
 
Join us in your holiday
Join us in your holliday
 
Check our sponsors
Sponsors
 
Follow us and keep in touch
Follow us and keep in touch
  • Sponsors