Carlien de Roy van Zuydewijn

U wilt graag weten wat mij heeft bewogen om mij op te geven voor het meezeilen met Luc. Ik kan naar eer en geweten zeggen: geen idee. Toen ik erover las stond voor mij vast, dat ik een stukje mee wilde zeilen.
Ik heb bewondering voor Luc´s toewijding aan zijn overleden vrouw en voor zijn
bereidheid om zich die toewijding een positieve draai te geven ten behoeve van anderen, die nu en later de zorg van het CCA van de VUMC nodig hebben.

Overigens is mijn zeiltocht met Luc alweer achter de rug: ik ben met Luc en twee andere bemanningsleden na de prachtige afscheidsborrel bij Loetje vanuit Amsterdam vertrokken richting Madeira. Na een heerlijke week op zee en een stormachtige tocht door de Golf van Biscaye heb ik besloten om af te stappen op de kust van Noord-Spanje. Dit traject was voor mij voldoende. De anderen zijn een week later op Madeira aangekomen.

Crew

T.

Route

Map Setting Sail

Nog
dagen tot Luc terug komt!

Days
Hours
Minutes
Seconds

Nieuws

28 juni 2016

25 juni Luc aangekomen in de haven van Amsterdam

" De tocht is volbracht"

07 april 2016

De Cardo vaart uit naar New York

Vandaag, 7 april, is de Cardo uitgevaren van Sint Maarten naar New York. Binnen drie weken verwacht schipper Luc Overtoom daar aan te meren.

26 februari 2016

Aankomst in St Maarten aan einde 10e etappe

De Cardo is op vrijdag 26 februari binnengelopen in de haven van Margot, de hoofdstad van het Franse deel van Sint Maarten.
 
Make your donation
Make your donation
 
Join us in your holiday
Join us in your holliday
 
Check our sponsors
Sponsors
 
Follow us and keep in touch
Follow us and keep in touch
  • Sponsors