Hans Verbij

Hans maakte met Luc en Theo de tocht van Madeira naar de Canarische Eilanden.
Luc en ik kennen elkaar nu zo'n kleine 40 jaar. Wij hebben elkaar ontmoet in het studentenhuis "Het Klooster" aan het Singel in Amsterdam en daar een aantal jaren gewoond met nog 16 andere studenten. Dat was, zoals de meeste van ons er op zullen terugkijken, een geweldige tijd, maar niet altijd bevorderlijk voor het studie tempo. Na de studietijd is er altijd contact gebleven, soms wat minder frequent, maar altijd contact.
Toen ik Luc in maart van dit jaar weer sprak tijdens een reünie van Het Klooster vertelde hij mij over zijn plan om, met een zeiltocht rond de wereld, geld in te zamelen voor een specifiek project in de strijd tegen kanker. Ik vind dit een prachtig initiatief, en niet in de laatste plaats, een geweldig mooie ode aan zijn vrouw Trudie.
Daar wij zelf binnen ons gezin ook tweemaal zijn geconfronteerd met deze ziekte was mijn interesse om te sponsoren direct gewekt. En toen Luc mij belde met de mededeling dat hij nog een leuk traject voor mij open had staan was mijn beslissing snel genomen.
Wij vertrekken 18 september voor het stukje Madeira-Canarische eilanden en ik heb er veel zin in.
Met vriendelijke groet,
Hans Verbij

Crew member

T.

Route

Map Setting Sail

Nog
dagen tot Luc terug komt!

Days
Hours
Minutes
Seconds

Nieuws

28 juni 2016

25 juni Luc aangekomen in de haven van Amsterdam

" De tocht is volbracht"

07 april 2016

De Cardo vaart uit naar New York

Vandaag, 7 april, is de Cardo uitgevaren van Sint Maarten naar New York. Binnen drie weken verwacht schipper Luc Overtoom daar aan te meren.

26 februari 2016

Aankomst in St Maarten aan einde 10e etappe

De Cardo is op vrijdag 26 februari binnengelopen in de haven van Margot, de hoofdstad van het Franse deel van Sint Maarten.
 
Make your donation
Make your donation
 
Join us in your holiday
Join us in your holliday
 
Check our sponsors
Sponsors
 
Follow us and keep in touch
Follow us and keep in touch
  • Sponsors