Bestuur

Bestuur

Loetje

Loetje

Loetje heeft de uittocht van Luc verzorgd
Quantum Sail Design Group

Quantum Sail Design Group

De Quantum Sail Design Group, onstaan in 1996, is een internationaal opererende zeilmaker met wereldwijd meer dan 60 zeilmakerijen. Quantum biedt individuele ontwerpen en intelligente, gedetailleerde oplossingen voor zeilers die het beste verlangen en van de sport houden. Wij kunnen u zeilen leveren en repareren/onderhouden, van Optimist tot Superjacht. Toerzeilen en wedstrijdzeilen in alle types: Grootzeil, Genua, Fok, Symmetrische en Asymmetrische Spinnaker, Code 0, etc. In de best mogelijke kwaliteit en tegen aantrekkelijke prijzen!
Rob Wink

Rob Wink

ROBWINK is gespecialiseerd in maritieme watermakers en is tevens exclusief importeur en distributeur van o.a. Schenker en Katadyn watermakers voor de Benelux. Wij leveren watermakers met een capaciteit van 1 t/m 210 liter per uur.
Delta Lloyd

Delta Lloyd

Delta Lloyd is een financiële dienstverlener met verzekeringen en bancaire producten. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt. Delta Lloyd is tevens de grootste watersportverzekeraar in Nederland en heeft zich verbonden met het project setting sail
Hiswa RAI 2013, Hiswa te water 2013 en Hiswa RAI 2014

Hiswa RAI 2013, Hiswa te water 2013 en Hiswa RAI 2014

Tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show, van 11 tot en met 15 maart 2015 in Amsterdam RAI, gaat het nieuwe watersportseizoen weer van start: voor iedere watersporter dus hét moment bij uitstek voor oriëntatie en aanschaf van een boot of nieuwe onderdelen en accessoires. Van (open) zeilboot tot surfboard, van modern tot klassiek, van eenvoudig tot luxe, van reddingvest tot dekbeslag; het is er allemaal. Maar ook: vaarscholen, vakantieaanbieders, onderhoud en reparatie en nog veel meer.
Global Nautique Drimmelen

Global Nautique Drimmelen

Global Nautique Yachtservice is een bedrijf gespecialiseerd in onderhoud en service aan zeiljachten, motorboten en sportboten, dit alles op een hoog niveau en zeer klant gericht.
Gaastra

Gaastra

Eeuwenlang hebben de Nederlanders de wereldzeeën gedomineerd. De beste schepen ter wereld werden gebouwd en zo veel nieuwe culturen ontdekt. Na 117 jaar zijn de nautische roots van Gaastra nog steeds zichtbaar in onze collecties met functionele fashionable kleding.
Amsterdam Marina

Amsterdam Marina

Bij het centrum van Amsterdam, aan de noordkant van het IJ op de NDSM-werf ligt de nieuwe jachthaven Amsterdam Marina.
De Koning Groep

De Koning Groep

De Koninggroep - een groep van straal-, spuit- en schildersbedrijven met goed opgeleide mensen in verschillende disciplines

Route

Map Setting Sail

Nog
dagen tot Luc terug komt!

Days
Hours
Minutes
Seconds

Nieuws

28 juni 2016

25 juni Luc aangekomen in de haven van Amsterdam

" De tocht is volbracht"

07 april 2016

De Cardo vaart uit naar New York

Vandaag, 7 april, is de Cardo uitgevaren van Sint Maarten naar New York. Binnen drie weken verwacht schipper Luc Overtoom daar aan te meren.

26 februari 2016

Aankomst in St Maarten aan einde 10e etappe

De Cardo is op vrijdag 26 februari binnengelopen in de haven van Margot, de hoofdstad van het Franse deel van Sint Maarten.
 
Make your donation
Make your donation
 
Join us in your holiday
Join us in your holliday
 
Check our sponsors
Sponsors
 
Follow us and keep in touch
Follow us and keep in touch
  • Sponsors