Zeven Zeeën

over Rouw-Veerkracht-Avontuur

De zeiltocht moest geld opbrengen dat ten goede zou komen aan het kankeronderzoek binnen het Cancer Center Amsterdam van VUmc. Sponsoren konden zeemijlen kopen en belangstellenden konden tegen betaling een etappe van de wereldreis meevaren. Hoe was het om met 36 verschillende persoonlijkheden samen te leven op een boot van 50 m2, dag-in-dag-uit en dat soms wekenlang? Dit alles behoorde ook tot het avontuur.

Een verslag van dit project en deze fascinerende reis rond de wereld door stormen, over verstilde oceanen en langs oogverblindende tropische eilanden wordt nu rijk geïllustreerd vastgelegd in een boek.

Het full color gebonden boek 180 x 250 met hardcover omvat circa 200 pagina’s en wordt geïllustreerd met foto’s, kaarten, verslagen van interviews en anekdotes van opstappers. Een beschrijving van hoe je het leven na een groot verdriet opnieuw een positieve wending kan geven.

Naast de reisbeschrijving, zullen thema’s zoals rouw, veerkracht, eten aan boord, douaneperikelen, ziekenhuis toer, thuisfront, nachtwacht, de natuur maar ook hoe een fundraisingproject optuigen en succesvol maken in het boek beschreven worden.

Bestellen boek à € 24,95  zie hieronder

Na het versturen van het formulier zal ik een Tikkie sturen. Bij ontvangst van de betaling wordt het boek naar het opgegeven adres verstuurd. Prijs is exclusief verzendkosten.

‘Prachtig en ontroerend, ik was niet aanspreekbaar voor de familie en heb het in één stuk uitgelezen, zo’n mooi en dierbaar document.’
—-
‘Mooi Luc! Het greep me meteen aan. Goed geschreven.’
—-
‘Wat een fantastisch goed en ontroerend boek! Prachtig vormgegeven. Wij zijn beiden heel erg onder de indruk.’

Bestellen Boek

3 + 4 =

Of neem contact op met Luc Overtoom: lucovertoom@gmail.com 
Tel.nr.: 06 54 700 100

Door het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden. Onze privacyverklaring vindt u hier.